Vecka 19
Veckans lunch
Färskostfylld Kycklingfilé 129 kr
Kycklingfilé fylld med färskost och bacon serveras med örtrostad klyftpotatis, vitlöksslungad broccoli samt balsamicokräm
Havets Wallenbergare 129 kr
Wallenbergare gjord på lax och flundra serveras med potatispuré, gröna ärtor samt skirat smör
Vegetarisk Albondigas(Vegetarisk) 129 kr
Soja och kikärtsbiffar serveras med rostad klyftpotatis, tomat- och ruccolasallad samt avokadoaioli
Sallader & Toast
Toast Skagen 129 kr
Klassisk skagen serveras på smörstekt surdegsbröd med rom, dill samt liten grönsallad
Chèvretoast 129 kr
Gratinerad chevréost på rostat surdegsbröd serveras med mixsallad, syrade rödbetor, rostade valnötter samt honung
Caesar salad 129 kr
Ceasarsallad med gremolatamarinerad kyckling, bacon, tomat, krutonger, parmesanost, rödlök samt caesardressing
Grillad Halloumisallad 139 kr
Grillad halloumi serverad med blandsallad, paprika, rödlök, oliver,körsbärstomater, krutonger, sparris samt pestodressing
RäkCaesar 139 kr
Caesarsallad med handskalade räkor, ägg, parmesanost, krutonger, tomat, rödlök och Caesardressing